For a more effective warehouse
  • Customer reviews

    Daniel Gallego

    Date: September 20, 2018
    • Rating
    • Quisiera sugerir una mejora. El plazo de entrega me ha parecido amplio y no se cumplió con lo prometido (3-5 dias).
      Pero donde realidad existe una oportunidad de mejora es en la comunicación con el cliente. A pesar del retraso en ningún momento me he sentido especialmente informado. He tenido que ser yo quien ha tomado la iniciativa de contactar con ustedes para conocer el estado del envío. Aún así, con la persona que contacté, no tenía la información del transportista para hacer un seguimiento del envío.
      En cuanto al producto, todo bien. Ninguna queja.
      Gracias por darme la oportunidad de transmitirles mis impresiones.

    Daniel Tudor

    Date: September 19, 2018
    • Rating
    • F. Bune produse. Timpul de expediere ff mare. Comunicare prosta. Nu am stiut nimic de comanda pana cand am sunat eu . He

    Tobias

    Date: September 18, 2018
    • Rating
    • Alles Super, Gutes Produkt und schnelle Lieferung.
      Kann ich wider empfehlen.

    stefan koppers

    Date: September 13, 2018
    • Rating
    • De juiste en goede kwaliteit spullen, snelle levering

    Sjaak Karsten

    Date: September 5, 2018
    • Rating
    • Erg duur

    • Beste Sjaak, wij vinden het jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop. We zouden graag meer willen weten over uw klacht. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een mail te sturen zodat wij dit kunnen onderzoeken.
      Vriendelijke groet,
      JekaShop Webcare Team

    Brigitte Bucher

    Date: August 21, 2018
    • Rating
    • Super Service, hat alles bestens geklappt. Schade dass man nicht auf ein Schweizer Bankkonto einzahlen kann.

    FITBOX B.V.

    Date: July 30, 2018
    • Rating
    • Goed product en snelle levering

    Stefan Bakker

    Date: July 26, 2018
    • Rating
    • Na 3 weken nog geen enkele bestelling ontvangen....

    • Beste Stefan, dat is vervelend om te horen! De levertijd van de door u bestelde artikelen is echter langer dan gebruikelijk omdat deze niet op voorraad zijn bij de fabrikant. Onze verkoopafdeling heeft u reeds op de hoogte gebracht van de verwachte leverdatum. Helaas is dit overmacht.
      Vriendelijke groet,
      JekaShop Webcare Team

    Peter Berendsen

    Date: July 3, 2018
    • Rating
    • Snelle levering en goed product.
      Prima service

    Jean-Claude Nerinckx

    Date: June 28, 2018
    • Rating
    • Efficacité et ponctualité...

    Items 1 to 10 of 62 total

    per page
    Page:
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. ...
    7. 7
    Subscribe here!
    Receive the latest updates from Jeka
    Do you wish to receive the latest updates from Jeka? Fill in your email address: